logo

Tel.: (8 41) 37 75 24

Mob.: +370 620 91 225

Ringuvos g. 4, Voveriškių k.,

Šiaulių kaimiškoji sen., Šiaulių raj.

Pamokų / veiklų laikas / pavežėjimas

PAMOKŲ LAIKAS

1 pamoka 8.00 – 8.45 (10 min. pertrauka) (pusryčiai)

2 pamoka 8.55 – 9.40 (10 min. pertrauka)

3 pamoka 9.50 – 10.35 (30 min. pertrauka) (pietūs) 1-4 klasių mokiniams

4 pamoka 11.05 – 11.50 (30 min. pertrauka) (pietūs) 5-10 klasių mokiniams

5 pamoka 12.20 – 13.05 (10 min. pertrauka)

6 pamoka 13.15 – 14.00 (10 min. pertrauka)

7 pamoka 14.10 – 14.55 (10 min. pertrauka)

PAVĖŽĖJIMAS (nuo 2021-09-01)

Į mokyklą

7.00 – iš S/B “Švendreliai” (mokyklinis)

7.05 – iš Lukšių (mokyklinis)
7.10 – iš Toliočių (mokyklinis)
7.25 – iš Šiaulių miesto autobusų stoties (Rygos AP)

7.30 – iš Šiaulių miesto nuo turgaus (Rygos AP)

7.30 – iš Vinkšnėnų (mokyklinis)
7.35 – iš Vijolių (mokyklinis)

7.37 – iš Vijolių ( Rygos AP nuo seniūnijos)

7.47 – iš Kuprių (Rygos AP)

7.50 – iš Paitaičių (mokyklinis)

Iš mokyklos

Po 6 pamokų

14.05 – į Kuprius (Rygos AP)

14.10 – į Paitaičius (mokyklinis)

14.22 – į Šiaulius (Rygos AP)

14.25 – į Toliočius (mokyklinis)

14.40 – į Vijolius, S/B „Švendreliai“ (mokyklinis)

Po 7 pamokų

15.00 – į Toliočius, Vijolius, S/B „Švendreliai“ (mokyklinis)

15.02 – į Kuprius (Rygos AP)

15.17 – į Šiaulius (Rygos AP)

15.30 – Į Paitaičius (mokyklinis)