logo

Tel.: (8 41) 37 75 24

Mob.: +370 620 91 225

Ringuvos g. 4, Voveriškių k.,

Šiaulių kaimiškoji sen., Šiaulių raj.

Mokytojai

asta

Asta Rancienė

Ikimokyklinio ugdymo pedagogė (auklėtoja)

Vaikai ne šiaip sau klausinėja, ar juos mylime. Jiems maža tuo tikėti,  jie nori tai žinoti. Jie turi tokią teisę – mėgautis švelnumu, patirti gerumą.

monika

Monika Daugirdaitė

Ikimokyklinio ugdymo pedagogė

Apie tokį darbą jau svajojau mokyklos suole, rašiau apie tai rašinėlius ir puoselėjau visas viltis. Šiandien, kada aš jau dirbu mėgiamą darbą, galiu tvirtai teigti, kad tai yra, būtent, tai apie ir svajojau! Kiekviena diena darbe yra nenuspėjama, kas kart vis įdomesnė, pilna juoko ir nuotykių, mažų nukritimų ir nuoširdžių ašarų. Labai džiaugiuosi galėdama prisidėti prie vaikų ugdymo ir būti jų maža Kelrodė žvaigdžė.

IMG_20230609_102637

Jūratė Stankaitienė

Ikimokyklinio ugdymo pedagogė.

Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti. (Paulo Coelho)

greta

Greta Šarauskienė

Ikimokyklinio ugdymo pedagogė (auklėtoja)

Darbas su mažais vaikais man labai įdomus. Aš žiūriu į vaiką kaip į asmenybę ne savo, o tiesiog jo paties akimis, nes vaiko pasaulis daug spalvingesnis, emocingesnis, paprastesnis… Jam daug lengviau augti ir vystytis tada, kada ugdytojas tampa jam artimu draugu, turi bendrų tikslų ir siekių.

received_759381022301975

Simona Smalskienė

Ikimokyklinio ugdymo mokytoja

 Vaikai-tai mūsų gyvenimas,mūsų viltis,tikėjimas, stiprybė,tai didžiausia gyvenimo dovana!Džiaugiuosi turėdama galimybę kiekvieną dieną matyti spindinčias,pilnas nuoširdumo,tikrumo vaikų akis….Nuoširdžiai džiaugiuosi dirbdama Voveriškių darželyje!
IMG_20230402_150422

Alma Šumnauskienė

Priešmokyklinio ugdymo mokytoja

Mokytojo darbas – ne tik profesija, bet ir gyvenimo būdas. Džiaugiuosi savo pasirinkimu, nes gera dirbti širdžiai mielą darbą.

jolanta

Jolanta Mituzienė

Pradinio ugdymo mokytoja

Mano moto: „Suteik kiekvienai dienai šansą tapti gražiausia tavo gyvenimo diena“. M. Tvenas

355415983_595947832697204_4641837295973002105_n

Vilmantė Bačianskienė

Pradinio ugdymo ir informatikos vyresnioji mokytoja

Visa ko pradžia, man atrodo, yra ten, toli vaikystėje, kur žmogus pirmą kartą supranta, kad pasaulyje jis gyvena ne vienas, kad jo rankos, ir širdis privalo ką nors pridengti nuo skausmo, prievartos, melo, kad jis privalo būti žmogumi. Tai aukščiausia ir sunkiausia pareiga. (Justinas Marcinkevičius)

danute

Danutė Rupeikienė

Vyresnioji matematikos mokytoja

Džiaugiuosi, kad dirbu Voveriškių mokykloje. Tai mokykla, kurioje aš pati mokiausi ir mokėsi mano vaikai.

Siekiu, kad mano mokiniai suprastų, kad matematika ne tik puiki mankšta smegenims, bet ir padeda spręsti gyvenimiškas situacijas, priimti loginius ir pamatuotus sprendimus.

jurgita

Jurgita Levanaitienė

Lietuvių kalbos ir rusų kalbos vyresnioji mokytoja

Myliu knygą, žaviuosi skaitymu.“Kada nors knygos atėjimas pas žmogų bus prilygintas dieviškosios ugnies pagrobimui – nes kuo gi mes ginamės nuo tamsos ir smurto žvėrių, jei ne knyga, kuo sušildom sugrubusią sielą, kieno, jei ne knygos šviesa mus vedė ir veda pasaulio ir pačių širdies labirintais.”( J. Marcinkevičius).

gita

Gita Baltutienė

Lietuvių kalbos mokytoja – metodininkė

Esu nedidelės  mokyklos mokytoja  ir tuo džiaugiuosi. Būtent mažos  mokyklos bendruomenė leidžia man  patirti tikrą kasdienį mokymo ir mokymosi, bendravimo džiaugsmą. Dirbdama nedidelėje klasėje galiu greitai reaguoti į kiekvieno  mokinio mokymosi pergales ir pralaimėjimus, galiu kiekvieną paskatinti ir „stumtelėti“ mokymosi aukštumų link. Kas gali mokytojai teikti  dar daugiau džiaugsmo, nei galimybė matyti, kaip   mokiniai   duotu mokymosi įrankiu  „gaudo savąjį laimikį“.

Mano moto:  „Netgi stovintis laikrodis dukart per parą rodo teisingą laiką“. (P. Coelho)

stasys

Stasys Dereškevičius

Mokytojui svarbu save pažinti ne tik kaip žmogų, bet ir kaip profesionalą, žinoti, kas jam geriau pavyksta ir kas prasčiau, įsisąmoninti savo profesinius uždavinius, tikslus, profesinės veiklos vietą gyvenime. Mokytojo asmenybė negali būti atskiriama nuo jo profesinių gebėjimų.

Man mokytojo darbas yra aktyvumas, energija, iššūkis ir drąsa. Tai neleidžia sustoti, skatina augti, domėtis absoliučiai viskuo ir visada.

Pratinu mokinius domėtis įvairiomis sritimis. Priėjimas prie kiekvieno vaiko ir radimas kelio į jį jau yra kūryba, paslaptis, kurią įmanoma atspėti tik kantriai dirbant ir labai daug stebint.

vita

Vita Bernotienė

Specialioji pedagogė, logopedė – metodininkė

Džiaugiuosi dirbdama pačioje šauniausioje – Voveriškių mokykloje.

“Ką norima įvesti į gyvenimą, tą reikia pirmiausia įvesti į mokyklą”

Vokiečių filosofas Wilhelm von Humboldt

DSC_0353

Jūratė Banevičienė

Anglų kalbos vyresnioji mokytoja

“Mokomės ne mokyklai, o gyvenimui.”(Seneka)